Armbandsur är inte endast tillverkade som tillbehör. Eftersom de också kan produceras med funktioner som kommer att tilltala vissa yrken. I detta avseende är militärklockor och dykklockor utformade och producerade. Men det här är inte de enda klockorna som producerats specifikt för ett visst yrke. Eftersom att det många märken som producerar klockor för piloter. Besök oss och köp klockor på nätet från oss med säker leverans. Återigen användes dessa klockor inte bara av piloter utan också av de vanliga människorna. Så när var dessa klockor först producerade?

Uppfinnaren av den första klockan i flyghistoria är känd som Cartier Santos Dumont. Santos var ursprungligen känd som en smycken designer i Paris. Dumont är brasilianskt och bidrar till utvecklingen av varmluftsballongen. Trots att han föddes i Brasilien spenderade han en lång tid på att undersöka flygplan i Paris och spelade en stor roll i Zeppelin uppfinningen. Kom och köp exlusiva klockor från oss med snabb och säker leverans och utan tullproblem. Situationen som ledde till att man upptäckte pilot armbandsur är att normala fickur inte räcker för att hantera flygplanet. Tanken med att göra luftfartygens klocka med sitt frustrerande tillstånd framlades. I den meningen är Cartier Santos inte bara känd för tanken på att göra en pilotklocka, men också för dess unika kvadratiska fall.

Vad är funktionerna hos pilotklockor?

Det viktigaste inslaget i pilotklockor är att hjälpa piloten i sitt arbete. På så sätt är de utformade enligt pilots behov och deras utseende skiljer sig också åt i denna riktning. Jämfört med dykare klockor ses det att pilotklockorna har fullnummers markörer istället för index markörer. Dessa armbandsur är speciellt utformade för användning av tyska bombare under andra världskriget. Med andra ord har dessa klockor inte en mycket önskvärd historia. Kom och köp klocka från oss med säker och snabb leverans. De viktigaste egenskaperna hos en pilotklocka är det antimagnetiska fodralet. Eftersom flygplanets cockpits är fyllda med kraftfulla elektromagnetiska strålnings anordningar. I detta avseende måste armbandsuret ha ett antimagnetiskt fall för att se till att pilotens klocka fungerar. Dessutom kräver en flygvärd armbandsur en mycket högre nivå än den genomsnittliga noggrannheten för tidsoperationen. Eftersom armbandsur utsätts för hög G-kraft under start. För detta måste klockan ha ett bra slagmotstånd.

Förutom alla dessa finns det aviator klockor med många andra funktioner. Om du vill köpa en armbandsur med stor noggrannhet kan du välja mellan pilotklocka modellerna.

Köp Klocka

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir